måndag 8 mars 2010

Sötisar...
Ni som känner mig och följer min blogg vet kanske att jag har ett ställe som jag alltid fotograferar och det är köksskänken, vet inte om man kan kalla den en skänk men jag gör det ändå.
Jag pyntar om där då och då och får små idéer om nya foton då också.
Idag har jag fotograferat ett litet saltkar som jag köpte på antikmässa för nåt år sedan. Den lille änglapojken är så söt!
Samtidigt fick 2 av mina nya halsband vara med på bild också, det är 2 klasar med sötvattenpärlor, en rosa och en svart.
Satt och gjorde en vit klase av sötisar (en beställning) igår och då blev det 2 till av bara farten. Jag älskar verkligen dessa sötvattenbumlingar, de har sån undebar lyster!
Ska lägga in dom i bloggshopen snart.
Ska jobba vidare med några smyckesbeställningar senare ikväll. Nu ska jag natta barn. (Ett av dom iallafall)
Kram Marie-Louise
ps
är det inte fler som vill delta i min sommarsmyckesutmaning här nedanför? Det innebär att du visar upp det du tycker är ditt somrigaste smycke.

6 kommentarer:

Elisa Day sa...

Vackra bilder och smycken! tack för utmaningen, måste fundera om jag gjort något somrigt smycke överhuvudtaget. Kram

Sara Bökwall sa...

Åh, vilka vackra halsband - älskar rassel! Extra snyggt med "fransarna", kul idé! Det är bara att erkänna, jag blir så sugen på att göra något liknande... Bild kommer i så fall upp på min blogg, så att du ser att jag stjäl renhårigt!

Smycken och Smulor sa...

Du med dina läckra sötisar kan nog göra finfina rassel förstås. Ser fram emot det!

Katarina sa...

Åh, så fina! Jag älskar klasar av sötvattenspärlor, men det har mest blivit till örhängen i mitt fall. Fast jag har ett nygjort halsband med en klase på, fast med catseyepärlor som jag gjorde för ett par veckor sedan. (Men det blev jag inte blev helt nöjd med...)
Jättevackra bilder var det också!! :)

Malinean sa...

Blir så avundsjuk på folk som kan få det att se så ombonat ut. Vissa har det där.. Sätt fram en växt, arrangera lite och volià. Så blir det aldrig när jag försöker. En kvinna som hade hand om personlig assistans arbetade i källaren på jobb. Hon fick det att se så mysigt ut. När hon slutade återgick det till att se ut som skyddsrumsklassad lokal igen. Härliga bilder och läckra halsband!!

Smycken och Smulor sa...

Tack Katarina och Malinean!