onsdag 31 mars 2010

Keramik och stenar...
...får ni se bilder på idag. Översta bilden är en rakubränd ängel som jag gjorde förra året vid den här tiden. Nu är det snart dags igen för en dags raku och då ska vi vara här hemma hos mig och bränna. Det är rökigt och varmt att bränna raku men man är utomhus och det blir underbara krackelerade grejor efter bränningen. Hoppas bara att det blir fint väder så vi kan ha en mysig dag tillsammans.
***
Resterande bilder är ett halsband med bara stenar, ja halvädelstenar som det heter egentligen.
Fick ett gulligt brev från Karin Messini med ett gäng gröna stenar och supersöta pärlhattar som jag satte ihop till ett halsband tillsammans med vit jade (pärlor och hjärtberlock)och rosa rosenkvartspärlor. Jag tycker själv att det blev ett fint och sobert halsband som kommer att vara snyggt om man får nån solbränna i sommar. Inget halsband som sticker ut precis men det passar nog mig!!!
Hade väldigt svårt att få till fotona och jag är egentligen inte nöjd med dessa heller för färgerna stämmer inte.
De gröna fina pärlorna ser ju bruna och gula ut, och de rosa rosenkvartsen...ja de syns ju inte alls...:(
men så får det vara...så länge jag inte lär mig att redigera bilderna i photoshop. Ska göra det...snarast möjligt!
Kram på er alla
hoppas ni får vara lediga och njuta lite av helgen som kommer!!!
Marie-Louise
Det finns nya smycken i bloggshopen om ni inte har varit in där på ett tag!
Ps. nu när jag sitter här vid en annan dator så är färgerna plötsligt annorlunda och mer likt det riktiga, tänk så olika det kan vara med färginställningen i datorskärmen, måste kolla min dator.

7 kommentarer:

Sara Bökwall sa...

Verkligen ett fint och stilrent halsband! Inget fel på smycken som inte sticker ut - det är väl bara smart att kunna använda ett smycke om och om igen!

Malinean sa...

Hade varit spännande att se resten av ängeln! Älskar rakukeramik. En sann konstnär är alltid sin värsta kritiker. Halsbandet är hur fint som helst! Malin

Smycken och Smulor sa...

Kanske det kommer bilder på hela ängeln så småningom...

Paula sa...

Åh, din keramik är bara så vacker! Är det något du kan tänka dig att plocka med på visningen så är jag absolut intresserad :) Halsbandet ser helt ljuvligt ut, även om färgåtergivningen inte blev vad du ville. Fina saker som vanligt!

Smycken och Smulor sa...

Tack Paula, vi får se om jag kan plocka med lite grann till visningen. Lite grann har jag nog.
;-)

messini design sa...

Ängeln ser så vacker ut, vill se hela. Jättefint halsband med. :)

Smycken och Smulor sa...

man kan se hela ängeln 2 inlägg längre ner... om man förstorar bilden på min köksskänk så ser man henne lite från sidan....