lördag 13 mars 2010

Längtan efter sommar.

Snart är det ju dags igen för den ljuvliga trädgårdssäsongen, jag längtar efter ljumma och ljusa sommarkvällar (utan knott och mygg) som gör att man kan vara ute om kvällarna. Min trädgård har varit försummad de senaste åren, det känns som att det är för mycket att göra hela tiden, men i år måste jag nog göra upp en plan för att få lite ordning och reda.
Har ett litet bestånd med pioner som ger underbart doftande blommor som jag älskar. I år hoppas jag även på att mina hortensior som jag planterade förra året ska ge lite blommor.
Men först gäller det väl att snön ska försvinna så att man får inventera trädgården och se hur mycket som blivit brutet och skadat under snön.
Än så länge är det inomhussysslor som gäller.
Så jag fortsätter väl att pärla...
Kram Marie-Louise

2 kommentarer:

Elisa Day sa...

Längtar också efter sommaren! Här klara sig inte hortensia utomhus, men jag har en i köket nu. kan låtsas att det är sommar. Kram

Mervis smycken/Sländan sa...

Sommaren känns långt borta, fast lite vårkänsla får man av att solen skiner. Underbart! Mina pioner blommar lite dåligt, jag har flyttat dem för ngt år sen. De verkar fortfarande lite griniga över det...