torsdag 21 januari 2010

Vackra tulpaner


Idag fick jag senaste numret av Drömhem och Trädgård i brevlådan, och vad passar väl bättre än att mysa till det med lite tända ljus och en stor mixad bukett med tulpaner på köksbordet och sätta sig och bläddra i tidningen och drömma sig bort en stund.


Tände den gamla elljusstaken som blev köpt på loppis för några år sedan. Den funkade i några minuter efter inköpet, så jag förvandlade den till en vanlig ljusstake genom att slita bort elektriciteten och måla den vit och skava den lite så den ser så där lagom sliten ut.


Mmm... många nya fina bilder i tidningen!



Jag är så förtjust i tulpaner när de är nya , fräscha och krispiga.

Hoppas dessa växer ut och hänger sig vackert över kanten på vasen.

Jag gjorde tvärt emot vad man ska göra när tulpanerna är nya, tog av omslagspapperet och satte dem direkt i vatten så dom inte ska bli raka och fina.



Nej nu ska jag nog fortsätta att läsa lite...

Kram Marie-Louise





4 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

vad mysig ljusstake den var underbar.Tulpaner ja det frossar jag i .Fick oxå Drömhem och Lantliv.ha en skön kväll Varmkram Rita ♥

Tussegumman sa...

Vilka underbara tulpaner. Så fint du har gjort om elljusstaken till vanligt ljusstake. Mysigt med massa inredningstips. Önskar dig en skön kväll med mycket mys/Många kramar från Tussegumman

Pennie sa...

Jattefint! & sa underbart med en ny tidning med inredning osv, harliga bilder, o sa vackra tulpaner du har, mmmm sa fint, bara o titta o njuta!
Kram, Pennie

anette sa...

Åh, vilken fin ljusstake. Tulpaner är ju bara ett MÅSTE såhär års, såååå mysigt!!!