söndag 17 januari 2010

Rosa smycken är en passion just nu...och det finns många nyanser av rosa märker man när man håller på med smycken. Sötvattenpärlor är en annan passion och dessa rosa risformade sötvattenpärlor blev till ett långt halsband som kan viras 1 eller 2 varv runt halsen.
Gjorde förstås ett armband till också, ett 2 radigt med klolås och förlängningskedja.
Sen blev det som så att man kan vira halsbandet 5 varv runt handleden också och får på så vis ett smycke som är hur läckert som helst!
Jag blev så nöjd med detta smyckesset och fotograferingen gick ju bra också!
En del smycken vill ju inte alls vara med på bild har jag märkt!
:-)
Helgen är inte slut ännu så det får väl bli lite mer pyssel senare i kväll, nu ska jag upp och pensla och grädda bullar som barnen och jag gjort.
Kram Marie-Louise

6 kommentarer:

messini design sa...

Alltid lika vackert med rosa och sötvattenspärlor, romantiskt :) Vad gott det låter med bullar, mums! Jag bakar max en sockerkaka eller kladdkaka på min höjd och bara för att lillkillen tycker det är kul. Ha en mysig kväll. Kram!

Mervis smycken/Sländan sa...

Otroligt vackra smycken du gör! Sen blev jag väldigt förtjust i dina foton. Läckert med skrivstilsarket i bakgrunden.

Pennie sa...

Tack snalla for kommentaren! jag blir sa glad!
kramar Pennie

Elisa Day sa...

Vackra smycken och bilder! Beställde nyckelhängen och glas från usa i början av januari har inte fått dom ännu. Såg att du gillar U2, U2 och U2 :) Kommer inte ihåg om jag berättat att jag ska på U2 konsert i Helsingfors i augusti. Kram

Liselott Zeijlon sa...

Var ju bara tvungen & titta in då det var ett tag sen sist... Som vanligt en fröjd för hjärta & själ... så fina saker.. :-)

Elisa Day sa...

Förlåt har så dåligt minne just nu. Önskar du kunnat följa med på konsert, hade tre biljetter men jag har sålt två av dom till vänner. Jag har en kompaktkamera, panasonic lumix. När jag blir rik ska jag köpa en systemkamera. Men jag är väldigt nöjd med min kamera. Enda nackdelen är att man inte kan ta bilder med den när ljuset är dåligt, men det kan jag leva med. Kram