söndag 27 september 2009

Pärlor, pärlor, pärlor...

Med risk för att ni tycker att jag upprepar mig visar jag ytterligare ett länkat halsband, den här gången i vitt och grått.
(jag varierar iallafall färgerna)
Sötvattenpärlor,snäckskalspärlor, glaspärlor och strass är det gjort av och det har en härlig lyster då det är blandat blanka och matta pärlor.Finns i bloggshopen!
Idag har jag haft en riktig ego-dag!
Ja jag kallar det ego-dag för det har bara varit jag som har fått gå runt och titta och inspireras av en massa vackra pärlor och smyckestillbehör, garner, tyger, knappar mm.
Jag har varit i Borås på min första syfestival.
Där var ju himmelriket för en pysslare som mig.
Blev nästan yr i huvudet för man ville liksom titta åt alla håll samtidigt! Mina favoritpärlaffärer Lilla Pärlan och Pagoni var där och det fanns en hel del bra erbjudanden, jag kom hem med en massa fina pärlor som jag ska ta och göra nya smycken av.
Längtar!
Skulle behöva vara ledig en vecka nu och bara pyssla.Jag deltog i en workshop där man fick göra broscher och hårspännen av ull, så det ska jag också sätta fart och göra. Har verkligen inte tid att sitta här!
Kram...
Halsbandet är sålt!

4 kommentarer:

Helena sa...

Hej! Du gör så fina smycken, blir lite sugen på smyckespyssel när jag kikar in här. Tack för kommentaren hos mig om mina örhängen. Pysslade jättemycket med smycken förut men nu har annat tagit över men det händer att pärlorna åker fram då och då. Hoppas din vecka blir bra! Kram Helena

messini design sa...

Härligt,härligt,härligt!
Syfestival, vad kul! Jag tänkte gå på min första, i Kista! Ska se till att ha plonkan full! ;)
Snyggt halsband!

Malin sa...

Länkade halsband blir ALDRIG trista eller tjatiga! Går att variera hur mycket som helst. Det är så stilrent och snyggt. Nu var det längesedan jag länkade, får kanske ta tag i det, om inte annat så på PUSS.

hälsn.
Malin (Ester på PG)
esteri.blogg.se (solstol, varmt)

snor och glamour sa...

Hejsan!
Här hamnade jag av en slump och det var jättetrevligt!
Förstår att vi bor nästan grannar, jag bor i Åsa!
Vilka underbara smycken du gör!
Ha en underbar lördag!
Kram Ann-Louise