måndag 14 september 2009

Inspirationen flödar just nu! Jag har gjort 2 nya halsband idag som är väldigt romantiska i sin framtoning. De består av sötvatten och glaspärlor i grå, rosa, vita och lila nyanser sammanlänkade till ett långt halsband. Det kan ju för all del användas till armband också, det är bara att vira runt några varv och fästa på lagom längd.
Nu på kvällen när barnen lagt sig ville jag fotografera och jag vet att det inte blir så bra ljus i glödlampssken så jag letade upp det vitaste rummet jag hade; det blev badrummet!

Som tur är behöver jag ju inte visa mer än nödvändigt på bilderna, bildbeskärning är en bra funktion.
Den här lilla ängeln, tillhör en av mina favoriter, den blyga, naiva uppsynen och de små hjärtanen på klänningens fickor gjorde att jag var tvungen att låta henne flytta hem till mig då jag hittade henne i en affär för lokala hantverk i Kungsbacka för några år sedan. Tyvärr finns inte affären kvar!


Hon är så söt!

Det enda köp jag gjorde i Danmark i somras var den här silverringen i form av en fjäril med pärlemorvingar. Den passade bra in i miljön på fotot tycker jag. Många har sett och kommenterat den fina fjärilen när den sitter på mitt finger och det gör mig glad...

... för jag tycker mycket om den också.

Skulle så gärna vilja köpa Jeanne Darc Livings nya magasin nr4, har inte fått tag på det ännu och snart kommer nr5. Nån som vet var det finns att köpa i Kungsbacka/ Mölndal?
Bilden nedanför tillhör omslaget från nr3.
En av mina riktiga favvistidningar måste jag säga.
Nu är det dags att säga tack för idag, det blev 2 ganska täta inlägg här men vad sjutton, man måste ju passa på när inspirationen OCH tiden finns. Ibland är det ju så att man har det ena men inte det andra, eller hur?
Kram från Marie-Louise


2 kommentarer:

messini design sa...

Ja,lägg in tätt du! *Jag tycker det är jättekul när du lägger in nytt, Ett jättevackert halsband.Älskar de vackra färgerna!

:)

Katarina sa...

Otroligt fina inspirerande bilder. De verkligen framhäver smyckena och får mig att vilja se över dekoreringen här hemma också ;)
Men framför allt vill jag säga att jag tycker du gör jättefina smycken! :)