torsdag 7 juli 2011

Härliga sommarkväll!Ikväll gick jag och yngste sonen en trädgårdsrunda på jakt efter ätbara bär. Hittade litegrann, och jag plockade hallon, smultron och klarbär som blev en sommarkaka som vi får ha till fika imorgon. (det blev försent idag) Han plockade även krusbär och mumsade förstås i sig det mesta ganska snabbt och det är väl helt rätt...det är ju som godast att äta direkt från busken eller plantan eller hur? Är det någon av er som vet om det är gott att göra bakverk av krusbär? Vi har aldrig haft så mycket krusbär att det varit aktuellt att plocka och spara eller baka nåt men just nu finns det ganska mycket så jag kanske kan göra nåt gott fika till helgen? Tips någon?


På bilden ovan ser ni hur det ser ut precis utanför vår entré just nu, den lila blomman heliotropen doftar så gott!!

Njut av sommaren! Marie-Louise

3 kommentarer:

Malmis sa...

Härligt! Inga bra tips tyvärr, hade det varit jag hade jag googlat på recept... ;)

Malin sa...

Så härligt det låter! Klart att man ska äta bären ute i trädgården direkt. Det är jättegott och enkelt att göra krusbärsmarmelad. Nybakade scones med krusbärsmarmelad kommer att förgylla den tråkigaste höstdag :)

Linda sa...

Hej!

Jag ramlade in här på något vänster, när jag googlade något med smycken tror jag :) Jag visste inte vilken blogg jag skulle skriva i men ville bara säga att jag tycker dina smycken är så otroligt vackra!
Jag gör egna smycken själv och visst är det avkopplande! Jag älskar det och är helt fast :)

Jag ska fortsätta kika runt bland dina fina smycken OCH snygga bilder!

Ha en fin dag,
Kram
Linda