måndag 6 december 2010

Saffranskaka.




Igår på andra advent gjorde jag en saffranskaka. Den gör jag hellre än vanligt saffransbröd. Detta blir saftigt och lyxigt till kaffet.
Dubbel sats, ner i långpannan och färdigt på ett kick.
Mums!
Vad bakar ni för julbröd?
Marie-Louise

3 kommentarer:

Mervis smycken/Sländan sa...

Håller med dig om att saffranskaka har en förmåga att bli lite torr! (Trots kesellan) I år har jag sådan tur att dottern som älskar att baka, har bakat saffransbullar och jättegoda mjuka pepparkaksmuffins, typ cup cakes. Mums!!
Själv har jag bakat vanliga pepparkakor, ska även baka en dadelkaka som ska bakas varje år som tradition...
Mervi

Smycken från norr sa...

Här blev det bullar på saffransdeg med mandelmassafyllning. Två i ett, bulla och saffransbröd : )
Dessutom lite drömmar, pepparkakor och julgodis

Dina bilder ser så hemtrevliga ut. Jag skulle gärna sätta mig i soffan en stund : )

Kärvegård Konsult sa...

Ser väldigt gott ut!

Sv: Jag ser ju att du har väldigt fina smycken. Svårt att välja men jag hör av mig när jag bestämt mig.