onsdag 18 augusti 2010

Rosor, spets och silver...I helgen var jag iväg på en loppisrunda och fyndade lite smått och gott. Det inspirerade mig både till nya smycken och nya projekt i hemmet.
Får se vad jag hinner med att genomföra,, det jag startade med var lite nya smycken i romantisk stil för att matcha det vackra pennstället och spetsduken.
Vad tänker ni göra nu när hösten kommer krypande?
Kram Marie-Louise

5 kommentarer:

Design atenga sa...

Hejsan.! Ja nu är det bara att ta nya tag inför visningar, nyheter till butiker mm:):)
Du har så härliga bilder, kan ibland dock känna att smyckena inte kommer till sin rätt fast det kanske inte är meningen att det ska bara handla om smyckena här utan helheten??Tänkte bara lämna min åsikt,hihi
Kram och lycka till

Smycken och Smulor sa...

Tack Agnetha, här i denna bloggen kör jag med lite allmäna bilder och i smyckesbloggen lägger jag in bilder där man ser smycket bra. Här vill jag ha lite "lullull" för att ge en känsla för smycket. Det är ofta olika miljöer och små detaljer som inspirerar mig att göra ett smycke och det vill jag förmedla till er:-)
Mycket tacksam för alla åsikter!

Malin sa...

Vitt och silver är alltid rätt! Riktigt maffigt blir det om man använder 2 eller 3 av armbanden samtidigt! Det är just ditt "lull-lull" som jag tycker är så inbjudande med din blogg! Det handlar inte bara om smycket utan även om känslan det förmedlar. En riktigt bra bild gör mer än halva jobbet vid försäljning!
Kram Malin

Smycken och Smulor sa...

Tack Malin! Vilken härlig bild du har på dig själv!

Sara Bökwall sa...

Åh, vilka fina armband! Fantastiskt fina sötvattenpärlor - du har verkligen lyckats fånga lystern!