måndag 4 april 2011

Snart påsk!
Tiden springer iväg och snart är det dags att plocka fram påskpyntet. Den här tuppen och hönan har jag i köket året om, men för de mesta står de ovanpå köksskåpen, ni vet den där hyllan som man helst vill glömma för den är en riktig dammsamlare...Men nu har de fått komma fram, efter en rejäl tvätt förstås.

Ska ta in lite björkris också som ska dekoreras med några vackra fjädrar och barnens påskpynt får vi inte glömma.

Vad pyntar ni med till påsk?

Marie-Louise

7 kommentarer:

Fröken C sa...

Härliga bilder!

Kransar av björkris, massor med ägg o vita fjädrar vill jag ha till påsk.
O massor med påskgodis:)))))

Ha det bäst!
Kram C

Mervis smycken/Sländan sa...

Underbara kycklingar! Själv tar jag inte in något ris. Har två pollenallergiker hemma! Men kycklingar och tuppar lär det bli ändå!

Saker & Ting sa...

Vilka söta! Hör blir det sparsamt jämfört med ett par år sedan. Detta trots att jag ärvt mycket fina påsksaker. Men det är så kort tid och jag är lite lat. Men jag har några små fina glasägg som får pryda riset inne samt en stor höna med äggkoppar i som barnen gillar att använda. Och så ris med fjädrar på trappen. Ha det bra /Kram

Mervis smycken/Sländan sa...

Jodå, visst har det hänt att jag in ris utan att ställa dem i vatten, men det är ju inte riktigt lika gulligt! Jag har ställt en kruka ute på farstukvisten med ris istället! Där pryder den sin plats bra också!! Tror att det är dags att inventera påsksakerna...
Ha det!
Mervi

Sabina sa...

Ja, tänk så fort tiden går! Trots att påsken är väldigt sent i år. Jag brukar inte dekorera så mycket till påsk, lite björkris och raegräs (för barnens skull) och påskägg förstås. Men i år åker vi till fjällen över påsk och då slipper jag allt påskpyntande! ;)
Kram Sabina

GlasellDesign sa...

Gult är fult och grönt är skönt, sägs det. Jag håller helt med om grönt i alla fall! Gult är för mig sol och tussilago och gör mig glad!
Dina foton gör en också glad med påsktupp, höna och vårblommor.

Kram!
(och välkommen in på min blogg, om du har lust!)

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej Marie-Louise

Har nu "vandrat" runt på dina bloggar, och, du gör så fina smycken med de mest underbara detaljer.

Kramar Maggan
http://vindsromantik.blogspot.com/