måndag 12 april 2010

Blandad kompott.
Nu är det väl nästan som att våren hittat hit iallafall. Det kändes ju totalt omöjligt att skicka barnen till skolan med sina vinterkängor iallafall. Det blev akutshopping i helgen efter nya vårskor åt grabbarna eftersom de naturligtvis inte kunde ha sina gamla sommarskor. Jackorna passade som tur var.
Jag har varit ute och röjt i trädgården i 2 dagar nu, igår och idag. Fasen vad det värker i trädgårdsmusklerna (om det nu finns några såna!?!)Just nu känns det som om jag ska ha inspiration att fixa och greja utomhus i vår och sommar. Det är massor som behövs göras! Har börjat med att såga ner buskar och träd på baksidan, krattat bort säckvis med EKlöv, de är ju trista att ha på tomten, så snart fälls de också;-). Plattor behövs läggas om, buskar grävas upp och nya planteras... usch får nästan panik när jag börjar spalta upp det!
Kan väl prata om nåt annat istället, tex smycken...
surprise...
var på en visning i helgen och då såldes bl.a det turkosa armbandet som är på bild idag. Riktigt läckra turkosa toner i det. Hoppas det kommer att vara till glädje!
Det lilla väsk/jeanssmycket med den minimala bikinin finns fortfarande till salu. Otroligt gulligt!
Ha nu en bra vecka allihopa, här hemma ska vi fira en 12åring på onsdag. Tänk att om ett år har vi en tonåring här hemma, hjälp!
Det känns helt konstigt!
Marie-Louise

Inga kommentarer: