fredag 21 oktober 2011

...

Just nu är livet på svaj... eller hur jag nu ska uttrycka mig. Det kan därför ta ett tag innan jag svarar på mejl eller uppdaterar här på bloggen.Kan väl inte säga annat än att ni ska ta vara på livet!
Marie-Louise

söndag 16 oktober 2011

Vackraste...




Älskar bronsfärgade smycken...och nu fick jag ett par beställningar på dom här örhängena som jag gjort tidigare och passade på att göra några extra. Dom är så ljuvliga.
Marie-Louise

fredag 14 oktober 2011

Underbart!




Jag är så kär i den här nyckeln...undrar vart den leder...
Ha en underbar helg alla ni fina människor som tittar in hos mig.
Kram Marie-Louise

torsdag 13 oktober 2011

Ojojoj ett sånt fint hjärta!

Nytt hjärta för alla oss som gillar hjärtan! Säljer det just nu som ett Rosa Bandet erbjudande då jag satte på den lilla "hope rosetten" också. Hjärtat är 4cm stort i antiksilverfärgad metall och kedjan matchar fint! Här hittar du dom!

måndag 10 oktober 2011

En härlig helg!

Så var det över för denna gången....PUSS, en av årets stora pärlträffar gick av stapeln i helgen.

För er som inte vet så träffas vi och pärlar, pratar, shoppar pärlor, går på workshops och tävlar under 2 dygn. Fredag eftermiddag till söndag eftermiddag. Vi, det är ca 140 tjejer i alla åldrar från hela landet som har samma intresse; att göra smycken.

Så roligt vi har haft det, sömnen har nästan varit obefintlig för man vill utnyttja tiden så mycket som möjligt, och lite smycken blev gjorda mellan prat, shopping och workshops. Bilden visar vad jag åstadkommit i helgen.
Nu är det bara att ställa in sig på nästa stora träff som är i April 2012.

Marie-Louise

torsdag 6 oktober 2011

Höst!













Tog några utomhusfoton förra helgen då jag fått hem såna underbara marschallhållare från en webbutik som heter Tulipa Blomsterverkstad.


Jag bara älskar dom!


Så nu kan det gärna få bli festliga höstkvällar med anledning att tända marschaller i trädgården, eller hur. Likaså att få tända ljus inomhus är ju bara så mysigt!


Men denna helgen ska jag tillbringa i Stockholm, imorgon bitti åker jag och fler än 100 pärltjejer mot Stockholm för att träffas och pärla och gå på workshops hela helgen. Det ska bli så kul!


Återkommer förhoppningsvis nästa vecka med en massa nya smycken...


Må så gott! Marie-Louise

Måste ju tillägga att jag är Månadens Designer hos Tina Glitter ännu en gång!!! Lika roligt varje gång att bli tillfrågad och få visa upp mina smycken för andra smyckestillverkare/ designers.Om du själv gör smycken kika gärna in där och inspireras!!!


lördag 1 oktober 2011

Rosa Oktober

Idag har jag startat en insamling till Cancerfondens Rosa Bandetkampanj.

Säljer speciella smycken och skänker hälften till Rosa Bandet.

Du kan se här vilka smycken det gäller. Kommer även att lägga in dom i bloggshoppen så snart jag hinner.

Här är en länk direkt till insamlingen, där du kan skänka pengar direkt om du vill.

Marie-Louise