söndag 24 juli 2011

Läckert cerist!







Ett färgstarkt set med halsband och armband av cerisa sötvattenpärlor har jag gjort i helgen. Halsbandet är 90 cm och går att variera en hel del, det går att ha enkelt eller 2 varv runt halsen, berlockerna kan flyttas eller tas bort. Hitta ditt eget sätt att ha det.

Setpriset är 450kr och var och en för sig kostar halsbandet 275kr och armbandet 225kr.

Finns endast i ett exemplar.

Ha en fin vecka, jag har semester så jag kommer inte att kunna svara på mail så snabbt, har inte tillgång till dator alla dagar. Bara så ni vet!

Marie-Louise

fredag 22 juli 2011

Svart läder

Ibland kommer jag på mig själv med att sitta och "sniffa" läder...vad är det för fel på mig tror ni?

Haha, jag älskar att göra smycken med äkta läder... lätt att göra, lätt att bära. Här mitt senast skapade set med armband och halsband i svart läder. Kan naturligtvis bäras/ köpas var för sig.
Ha en fin helg önskar Marie-Louise
som nu har semester i 4 veckooooooor.....

måndag 18 juli 2011

Väldoft!












På baksidan har jag en massa lavendelplantor som doftar så gott när man går förbi. Det går inte att låta bli att dra fingrarna igenom när man passerar och det är här vi sitter när vi grillar. Men nu är de så gott som överblommade tyvärr.


Ha en bra vecka, själv ska jag jobba några dagar till innan semestern kan börja.


Marie-Louise






söndag 17 juli 2011

Söndag!



Ingen semester ännu, jobbar en vecka till innan jag kan njuta av 4 lediga veckor. Nu har vi besök av min syster med familj. Regnet öser ner så det blir ju inte så mycket utevistelser precis. Idag har jag bakat en banankaka till söndagsfikat.

Må så gott alla rara!

Marie-Louise

måndag 11 juli 2011

Konstigt att jag









aldrig ägt en orchidé, undrar om den klarar sig hemma hos mig? Hoppas det iallafall. Vacker och ljuvlig tycker jag att den är. Måndag idag och jag ska dra iväg på ett kort ärende, sen blir det till att fortsätta röja i trädgården eller inne...har lite svårt att välja vilket då det är så fint väder men vi får besök i helgen så städa inne MÅSTE jag, frågan är bara när?

Ha det gott alla!

Marie-Louise

torsdag 7 juli 2011

Härliga sommarkväll!



Ikväll gick jag och yngste sonen en trädgårdsrunda på jakt efter ätbara bär. Hittade litegrann, och jag plockade hallon, smultron och klarbär som blev en sommarkaka som vi får ha till fika imorgon. (det blev försent idag) Han plockade även krusbär och mumsade förstås i sig det mesta ganska snabbt och det är väl helt rätt...det är ju som godast att äta direkt från busken eller plantan eller hur? Är det någon av er som vet om det är gott att göra bakverk av krusbär? Vi har aldrig haft så mycket krusbär att det varit aktuellt att plocka och spara eller baka nåt men just nu finns det ganska mycket så jag kanske kan göra nåt gott fika till helgen? Tips någon?


På bilden ovan ser ni hur det ser ut precis utanför vår entré just nu, den lila blomman heliotropen doftar så gott!!

Njut av sommaren! Marie-Louise

söndag 3 juli 2011

Grönt och rosa!









Nyaste halsbanden finns i rosa och grönt!Besök min bloggshop för information dessutom kan du nu köpa ett smycke till halva priset fram tom 9/7. Kolla in facebooksidan för info ang detta.
Marie-Louise

lördag 2 juli 2011

Lite nytt hos smycken och smulor








Nog med blommor nu...men det rosa temat fortsätter, nya smycken finns det alltid här hos Smycken och Smulor. Idag blev det rosa läder bla. Välkommen in i bloggshoppen och titta.

Marie-Louise