lördag 29 november 2008

Nu är tiden här som många längtar efter...

...advent!Tiden rusar iväg, det är så mycket vi ska hinna med innan julen är här.
Vi ska handla mat, städa, jobba, läsa läxor med barnen, pynta, beställa klipptid, fundera ut bästa julklapparna, handla julklapparna, julmaten hur var det med den... skulle vi ha syltan eller...
Ja ni vet väl hur det blir. Vi tror att allt är lugnt och sen helt plötsligt är det bara nån dag kvar!!
Förra året i december tog jag semester, det var helt underbart... förutom att jag fick halsfluss och blev liggandes några dagar... men det gjorde att jag upptäckte bloggandet! Jag tog min laptop med mig i sängen, ( ja ja det låter väl konstigt kanske),orkade inte sitta, orkade inte bara ligga så jag surfade (konstig benämning egentligen) och hamnade på Lantlif , därifrån surfade jag vidare och vidare...
Ja ni kanske förstår, det var början på "smycken och smulor" även om jag inte visste det då!
Det tog ett tag innan jag vågade ge mig av ut i cyberrymden.
Men det var inte det jag skulle skriva här egentligen utan det skulle handla om månaden december!
Att ha semester i december är sååååååååååååååå skönt! Fatta bara att du inte måste bekymra dig om att det ska bli fint väder imorgon..., du behöver inte packa ihop matsäck till hela familjen, leta efter badkläderna, köpa grillkol, marinera köttet, skaka ur sanden ur skorna mm mm!
Ja nu tycker väl många av er att sommaren är den bästa tiden på året kanske men jag vill slå ett slag för decembersemester. Den är verkligen avslappnande!!!
Kramar till er alla!

lördag 22 november 2008

Smygstart av min "webshop"!!!

Hejsan!

Nu har jag startat en liten "webshop" där jag beskriver mina smycken lite närmare. Ni får veta priset, materialet och längden förutom att ni kan se 2 bilder (oftast) på smycket. Klicka på bilden här i högerkolumnen så kommer ni till mitt skafferi "små smulor"...

Kramar M-L

PS. snart har jag haft 2000 besökare så det är dags för en TÄVLING!!!

söndag 16 november 2008

Ny i gänget...

En kompis till Edith, Ester, Astrid och Agnes. Jaha vilka är det då??? kanske ni undrar, men det är ju inte så svårt att lista ut när man ser den sorgsna blicken här nedanför. Mina skyltdockor har fått en till kompis!!! Det börjar bli en hel drös i min pysselverkstad. Nykomlingen är den enda som har ett huvud!
Ja det är bara att säga Välkommen in i vår stuga, Asta! Fler bilder kommer så småningom.

onsdag 12 november 2008

Tävling hos Rost & rosor...

Om du vill ha chansen att vinna en vacker krans i tovad ull måste du klicka dig till http://rostigarosor.blogspot.com/ innan den 19/11.Se bara på tröstpriset här ovanför, så ljuvlig eller hur! Hur vacker tror ni då inte förstapriset är!
Jag är förstås med och tävlar jag också!
Lycka till!

söndag 9 november 2008

Kedjor, kedjor och kedjor...

Nu har jag fotograferat lite halsband och det är kedjor för hela slanten, det är roligt att sätta ihop små kombinationer berlocker och pärlor till en enhet.







Det här halsbandet nedan är en beställning så det är redan sålt, trasselbollar och en fin kedja blev en enkel och vacker kombination.




Jag ska pyssla vidare lite till istället för att sitta här och fundera på vad jag ska skriva!
Hoppas ni har det bra!




måndag 3 november 2008

Har inte hunnit fotografera nåt sista tiden

så idag visar jag ett halsband som gjordes för nån vecka sedan. En favorit hos mig! Kanske jag behåller det själv!?! Tillägg den 6/11; halsbandet är sålt!

Veckan i Dalarna gick fort, gjorde bl.a ett besök hos en bloggare i Säter, Melinda på "mig och alice" http://migoalice.blogspot.com/ och i hennes butik fanns det så mycket fint att se och köpa att jag "fastnade" där alldelens för länge. Barnen satt i bilen utanför och undrade var mamma tagit vägen och kom in och hämtade mig. Jag hade gärna tittat runt lite till. Men det blir väl fler tillfällen. Om ni tittar in till henne nu så får ni se vackra bilder från ett snöigt Dalarna!!!

Kram!